Zo kan het ook!

Rijschool Klap gaat verder dan standaard lessen. We zoeken voortdurend naar mogelijkheden om autorijden voor jou nog passender en boeiender te maken. Heb je daar zelf goeie ideeën over? Deel ze dan met ons!

Exclusieve stedentrip

Rijden moet vooral leuk blijven. Want als je straks zelfstandig de weg op gaat, wil je toch ook niet bezig zijn met presteren, examendruk en 'haal ik het wel of haal ik het niet'?

Rijschool Klap biedt ook de mogelijkheid om een leuke dagtrip te maken. Je doet alleen of samen met nog een leerling 2 of 3 grotere steden in de buurt aan. Zo doe je veel kilometerervaring op, je leert de snelweg goed kennen én het rijden in een stadsomgeving, met andere en complexere verkeerssituaties. Daarbij is een lunch op een gezellig terras natuurlijk eenvoudig in te plannen, mocht je dat leuk vinden. 

Speciale aanbieding: 1 dag rijden, inclusief lunch, voor slechts €275,-

Maak direct een afspraak
 

Bedrijfsuitje

Veel mensen zouden graag nog een keertje gericht aandacht willen besteden aan hun eigen manier van rijden. Omdat het lessen lang geleden is, omdat ze weinig kilometers maken of omdat ze bepaalde dingen nooit goed hebben aangeleerd.

In dit bedrijfsuitje kunnen medewerkers 1 op 1 of in groepsverband werken aan persoonlijke aandachtspunten. Op de openbare weg krijgen ze een privé stoomcursus. Uniek en interessant, helemaal omdat het positief doorwerkt op het individu, het bedrijf en de algehele veiligheid op de weg!

Maak direct een afspraak
 

Lessen bij Rijschool Klap

Daarom Rijschool Klap

  • Gegarandeerd kwaliteit, hoog slagingspercentage (93%)!
  • Direct starten, snel je rijbewijs
  • Scherpe tarieven, goed voor je portemonnee
  • Nieuwste lesauto, lekker rijden
  • Heldere afspraken, geen gedoe
Top